Overslaan en naar de inhoud gaan

Wedstrijd! Met de ‘w’ van waag je kans!

Slurp en Slice hilarisch

Hoe smult jouw klas van gezonde tussendoortjes? Of welke leuke lessen houden jullie rond verantwoorde voeding? Laat het ons weten via #ovlwedstrijd. Want om jullie gezonde inspanningen te belonen, organiseert Oog voor Lekkers een wedstrijd. Drie zelfs, want we lanceren onze oproep drie keer: in februari (van 3 tot 27/2), maart (van 2 tot 27/3) en april (van 30/3 tot 30/4). Zo kunnen jullie kiezen wanneer – of hoe vaak – jullie deelnemen!

Wat moet je doen? Deel onder het wedstrijdbericht op de Oog voor Lekkers Facebookpagina  

een foto van een sappig fruitmoment, een knapperige groentepauze of een magische melkdate in de klas. Of van een heel aandachtig gevolgde les rond gezonde voeding natuurlijk…  Het wedstrijdbericht kan herkend worden aan de hashtag #ovlwedstrijd. De vier leukste inzendingen (per maand) winnen een lekkere productmand (t.w.v. 88 euro) én een toffe verrassing. Ook kunnen de scholen van de winnende klassen uitkijken naar een jaar gratis Oog voor Lekkers. Veel succes!

PS: Reageer op de post met een foto… en vermeld de naam van je school, klas en het onderwijsinstellingsnummer van de school. 

Raadpleeg hier het wedstrijdreglement.