Overslaan en naar de inhoud gaan

Tutti Frutti wordt Oog voor Lekkers!

Slurp & Slice

Ken jij Slurp & Slice al? Neen? Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Deze twee dikke vrienden en mascottes van de Oog voor Lekkers-campagne zullen jouw kind(eren) namelijk motiveren om groenten en fruit te eten en melk te drinken. Als grote fans van gezond eten en drinken, proberen ze jouw kind zowel thuis als op school aan te moedigen. Al is jouw hulp daarbij ook onontbeerlijk!

 

Wie is wie?

Slurp is al van jongs af aan een groot fan van melk. Met of zonder een smaakje, warm of koud: hij wordt er hoe dan ook vrolijk en energiek van! Daarom zal hij onze kinderen aanmoedigen om net als hem lekker veel melk te drinken. Met lifehacks om melk leuk te presenteren of een kruidige toets te geven, lukt hem dat ongetwijfeld!

Slurp
Slurp

Slice is de sloeber van de twee vrienden, die vrolijk wordt van groenten en fruit. Als gezonde spies motiveert hij onze kinderen om de hele dag door te knabbelen op gezond lekkers. Wortel, komkommer, Jonagold of prei: Slice wordt van alles blij! En hij deelt maar al te graag #SliceApproved receptjes op de Facebookpagina. Smullen! 

Slice
Slice

Slurp & Slice vind je terug op de website, de Facebookpagina, de posters… kortom: alle Oog voor Lekkers-kanalen.

 

Tutti Frutti

Komt het Oog voor Lekkers-concept je bekend voor? Dat kan! Tot voor kort smulden onze kinderen namelijk al fruit op school dankzij de ‘Tutti Frutti’ campagne. Omdat niet alleen fruit maar ook groenten en melk bijdragen aan een goede gezondheid, werd de campagne omgedoopt tot Oog voor Lekkers.