Overslaan en naar de inhoud gaan

Leef je gezond uit… met lesmateriaal rond melk, groente en fruit!

lesmateriaal

Zin om jouw klas te trakteren op lekker lesmateriaal… én kans te maken op een jaar lang gratis groenten, fruit en melk voor de hele school? Neem dan deel aan onze Oog voor Lekkers-wedstrijd!

Dat kan je doen door een leuke foto in te sturen van jouw leerlingen, aan de slag met het Oog voor Lekkers-lesmateriaal. Je mag zelf kiezen uit de aangereikte inspiratie op de website: van kant-en-klare pakketten zoals Kostbare Kost en Land van Calcimus, over de interactieve video’s met Slurp & Slice tot de vele spelletjes en quizzen. Benieuwd welke gezonde inspiratie het best bij jouw leerlingen past? Download dan hier de teaserkit

Voor de rest heeft deze wedstrijd weinig spelregels. Alle Vlaamse basisscholen en buitengewoon secundaire scholen kunnen dit schooljaar deelnemen. We verwachten uiterlijk 31 december om middernacht, jouw klasfoto vergezeld van het onderwijsinstellingsnummer van je school, per mail naar schoolfruit-melk@lv.vlaanderen.be. De 2 creatiefste inzendingen gaan aan de haal met een jaar lang groenten, fruit en melk voor de hele school.

Succes!

PS: Deze inzending niet gewonnen? Vanaf januari maak je opnieuw kans om geselecteerd te worden!

Wist je trouwens dat Oog voor Lekkers blijft inzetten op lesinspiratie rond gezonde voeding? Zo komt er in de loop van november het nieuwe pakket ‘Gezond Gebeten’ bij, ondersteunen we voortaan ook het gekende concept van ‘Plattelandsklassen’ én krijgt ‘Wat komt er op je bord’ een uitbreiding voor de tweede graad. Smullen maar!