Overslaan en naar de inhoud gaan

Oog voor Lekkers-wedstrijd

Sali en Gio dagen je uit! 

Wat weet jouw klas of school eigenlijk over gezonde voeding? Toon ons jullie kennis met een eigen, leuke interpretatie van de voedingsdriehoek! En daarin mag je best creatief zijn. Een schilderij van de voedingsdriehoek, een supergrote krijttekening op de speelplaats, leerlingen die de voedingsdriehoek uitbeelden of een échte versie met écht fruit en groenten waarvan je écht kan smullen… het kan allemaal. Het moet alleen wel juist zijn.

Wat kan je winnen?

Win de interactieve Oog voor Lekkers-quiz op jouw school. Ketnet-actrice Sali Haidara en Nachtwacht-acteur Gio Kemper komen naar jouw school om jullie kennis te testen, met tal van leuke vragen en opdrachten. De quiz wordt inhoudelijk afgestemd op de uiteindelijke winnaar die de meest originele voedingsdriehoek instuurt. Daarnaast maken ook tien scholen kans om een jaar lang gezonde tussendoortjes te winnen (30 weken gratis Oog voor Lekkers in schooljaar 2024-2025).

Hoe neem je deel? 

Alle Vlaamse scholen uit het lager onderwijs en uit het buitengewoon lager en secundair onderwijs kunnen deelnemen. Stuur ten laatste op 31 maart 2024 een foto of filmpje in van jullie originele voedingsdriehoek via het wedstrijdformulier. (Lukt het toch niet via het wedstrijdformulier? Bezorg ons dan je inzending via info@lv.vlaanderen.be met als onderwerp “Oog voor Lekkers-wedstrijd”.)

Maximaal 5 bestanden.
200 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, tif, txt, pdf, doc, docx, ppt, pptx, mov, mp3, zip.